HomeΓια ΜέναΔημοσιεύσειςΔιάχυση ΓνώσηςΔημοσιογραφίαΦωτογραφίεςΝτοκιμαντέρΕπικοινωνία
Home arrow Δημοσιογραφία arrow Ρεπορτάζ
Στην υποενότητα Ρεπορτάζ θα αναρτώ ειδήσεις που έχω επιμεληθεί η ίδια, ως πρωτογενές υλικό. Επίσης, σε περίπτωση που ήδη δημοσιευμένη (από άλλο μέσο) είδηση εμπεριέχει λανθασμένα ή ελλιπή στοιχεία, η όποια διόρθωση-συμπήρωση (που θα προέρχεται από προσωπική έρευνα) επίσης θα αναρτάται εδώ. Όπως και η ενότητα "Αναλύσεις", έτσι και τα ρεπορτάζ έχουν την επιμέλεια και ευθύνη μου και οι πηγές θα αναφέρονται με σαφήνεια. Σχολιασμός τους μπορεί να γίνεται στο τέλος κάθε άρθρου.


Παρέμβαση αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας στη μουσική παράσταση στις πρώην φυλακές Χανίων
09.07.14
Τρίτη μέρα προχτές, Τετάρτη 25 Ιουνίου, της μουσικής παράστασης Passe-pARTout, Δράσεις μετά μουσικής, που έγινε στις παλιές φυλακές των Χανίων. Η παράσταση "ξεκίνησε" με παρέμβαση ομάδας αναρχικών που διάβασαν κείμενο των φυλακισμένων που αυτές τις μέρες κάνουν απεργία πείνας ενάντια στο νεό νομοσχέδιο για τις φυλακές.
 
Ηχηρό “ΟΧΙ” της Θεσσαλονίκης στην ιδιωτικοποίηση του νερού
08.07.14
22.5.2014
Ηχηρό “Όχι” στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ, της εταιρείας ύδρευσης και αποχέτευσης της Θεσσαλονίκης. Το 98% των συμμετεχόντων ψήφισαν ενάντια στην πώληση του νερού σε ιδιώτες, ενώ η συμμετοχή ήταν στο 51%.
 
Υπογράφω και αθετώ: Προεκλογικές υποσχέσεις στα Χανιά
08.07.14
17.5.2014
Ο υποψήφιος δήμαρχος στα Χανιά κ. Βάμβουκας υπογράφει τις αποφάσεις διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα και στη συνέχεια τις αθετεί δηλώνοντας άγνοια της υπογραφής του,
 
18 Μαΐου, Δημοψήφισμα για το Νερό, Θεσσαλονίκη
07.05.14
Στις 18 Μαίου στη Θεσσαλονίκη γίνεται δημοψήφισμα για το νερό, σε κάλπες που θα βρίσκονται έξω από τα εκλογικά τμήματα. Η συμμετοχή όλων σε αυτές τις κάλπες είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη λαϊκή απονομιμοποίηση της επιχειρούμενης ολικής ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ.
 
Επιτυχημένη εν πλω διαμαρτυρία ενάντια στα χημικά της Συρίας, στα Σφακιά
29.04.14
Δημοσιεύματα και φωτογραφίες από την εν πλω διαμαρτυρία στα Σφακιά την Κυριακή 27 Απριλίου.
 
Θράσσος Καμένου στα Σφακιά: επιχείρησε να δυναμιτίσει τη διαμαρτυρία ενάντια στα χημικά προς άγραν..
29.04.14
Στην πολύ επιτυχημένη κινητοποίηση της Κυριακής ενάντια στην υδρόλυση των χημικών της Συρίας στη θάλασσα υπήρξε, όπως συνηθίζεται, και μια παραγωνία: η απαίτηση του Πάνου Καμμένου και του επιτελείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα Σφακιά να βγάλει λόγο και η αντίδρασή του, που μας έφερε σε διαπληκτισμό με το Λιμενικό στη συνέχεια.
 
Συνέντευξη του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Μίχου στον δήμο Αριστοτέλη, Χαλκιδικής
18.04.14
Συνέντευξη του Γιάννη Μίχου στη Νέλλη Ψαρρού. Ο Γιάννης Μίχος είναι ο υποψήφιος δήμαρχος που αναδείχτηκε μέσα από διαδικασίες του κινήματος ενάντια στην εξόρυξη χρυσού και χαλκού. Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών.
 
Χλώριο και Αμίαντος: τοξικές ουσίες καθημερινά στο νερό μας
04.03.14
Στο δίκτυο νερού οι δήμοι βάζουν καθημερινά χλώριο, για λόγους πρόληψης, και το νερό φτάνει σε μας μέσα από ένα δίκτυο αμιαντοσωλήνων, που θα έπρεπε να έχει άμεσα αντικατασταθεί. Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά για την υγεία μας;
 
Έχουμε Χημεία;
22.12.13
Απλές "καθημερινές" ιστορίες δωροδοκίας, καταστολής και υποκρισίας, από τα "παρασκήνια" των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ Σταγώνες. Επειδή τα... off the record είναι συνήθως τα καλύτερα!
 
9/11: Πορεία ενάντια στα μεταλλεία, Θεσσαλονίκη
10.11.13
Φωτογραφίες από την πορεία ενάντια στα μεταλλεία χρυσού που έγινε στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της μέρας παγκόσμιων δράσεων ενάντια στα μεταλλεία.
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 29 - 42 από 86
RSS