HomeΓια ΜέναΔημοσιεύσειςΔιάχυση ΓνώσηςΔημοσιογραφίαΦωτογραφίεςΝτοκιμαντέρΕπικοινωνία
Home arrow Δημοσιογραφία arrow Ρεπορτάζ
Στην υποενότητα Ρεπορτάζ θα αναρτώ ειδήσεις που έχω επιμεληθεί η ίδια, ως πρωτογενές υλικό. Επίσης, σε περίπτωση που ήδη δημοσιευμένη (από άλλο μέσο) είδηση εμπεριέχει λανθασμένα ή ελλιπή στοιχεία, η όποια διόρθωση-συμπήρωση (που θα προέρχεται από προσωπική έρευνα) επίσης θα αναρτάται εδώ. Όπως και η ενότητα "Αναλύσεις", έτσι και τα ρεπορτάζ έχουν την επιμέλεια και ευθύνη μου και οι πηγές θα αναφέρονται με σαφήνεια. Σχολιασμός τους μπορεί να γίνεται στο τέλος κάθε άρθρου.


Λογοκρισία στη διάλεξη του R. Wolff
01.06.10
Οι διαχειριστές του ιστότοπου vimeo.com "κατέβασαν" το βίντεο της διάλεξης του καθηγητή οικονομικών Richard Wolff ύστερα μάλιστα από ιδιαίτερα μεγάλη επισκεψιμότητα που σημείωσε. Το βίντεο ξανααναρτάται εδώ.
 
Η Σοφία Σακοράφα Ξαναχτυπά
07.05.10
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σοφία Σακοράφα αντιστέκεται στις μεθοδεύσεις της εξουσίας μέσα απ' το ΠΑΣΟΚ. Ήδη το 2001 είχε εναντιωθεί ξανά στα σχέδια Σημίτη-Αγγελοπούλου-Λάτση...
 
Φωτο αστυνομικών που εισβάλλουν σε σπίτι
07.05.10
Η χτυπημένη από την αστυνομία μέσα στο σπίτι της πολίτης μας στέλνει το ντοκουμέντο και την καταγγελία.
 
Παραβίαση ιδιωτικού ασύλου, Ασφαλίτες με κουκούλες και Κατάληψη Ζαΐμη
05.05.10
Τα ΜΑΤ εισέβαλαν σε σπίτι οικογενειάρχη μουσικού στα Εξάρχεια σπάζοντας την πόρτα και ξυλοκόπησαν τη γυναίκα του, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με χτυπημένο χέρι και πρόσωπο. Στη συνέχεια, κατεύθασαν οι... "γνωστοί"φίλοι της αστυνομίας...
 
Διακοπή προγράμματος στην ΕΡΤ
03.05.10
Διεκόπη απότομα το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ ύστερα από παρέμβαση-"κατάληψη" ωρομίσθιων εκπαιδευτικών.
 
Κινήσεις συμπαράστασης στον Μάριο Ζέρβα
11.04.10
Φωτορεπορτάζ από την κίνηση συμπαράστασης στον προφυλακισμένο Μάριο Ζέρβα την Παρασκευή 9 Απριλίου. Και ένα σχόλιο για τις "κινήσεις συμπαράστασης" που μόνο σκοπό έχουν την προβολή των ιδίων και τον εντυπωσιασμό άνευ ουσίας.
 
Οι φοίνικες και η βιοποικιλότητα
26.03.10
Ενώ οι φωνές των επιστημόνων ενάντια στη (μαζική) εισαγωγή ξενόφερτών ειδών πληθαίνουν, ταυτόχρονα πτυχιακές εργασίες εστιάζουν στις ενδημικές εναλλακτικές λύσεις. Για μια ολοκληρωμένη οπτική...
 
Ο δήμαρχος Ζαχάρως, κ. Χρονόπουλος, ξανά στο προσκήνιο
25.03.10
Μήνυση του κ. Χρονόπουλου στον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο, αλλά και απειλές κατά ζωής εναντίον οποιουδήποτε τον "θίγει". Ο κ. Νοδάρος καλεί σε συμπαράσταση.
 
Οι αστυνομικοί αρνούνται να δηλώσουν ταυτότητα
02.02.10
Πώς εφαρμόζονται οι εξαγγελίες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην πράξη; Μια καθημερινή ιστορία.
 
Το Δ.Σ. δήμου Κερατσινίου για "Ρεσάλτο"
28.12.09
Το Δημοτικο Συμβούλιο του δήμου Κερατσινίου καταγγέλει την έφοδο της αστυνομίας υπερασπιζόμενο τους καταληψίες του Δημαρχείου!
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 71 - 84 από 86
RSS