HomeΓια ΜέναΔημοσιεύσειςΔιάχυση ΓνώσηςΔημοσιογραφίαΦωτογραφίεςΝτοκιμαντέρΕπικοινωνία
Home arrow Δημοσιογραφία arrow Αναλύσεις arrow Μηχανισμοί απόκρυψης κρουσμάτων και θανάτων στους εμβολιασμένους.
Μηχανισμοί απόκρυψης κρουσμάτων και θανάτων στους εμβολιασμένους. Εκτύπωση E-mail

12.5.2021 

Αλλαγές επιβάλλονται στα μέχρι τώρα (λανθασμένα) δεδομένα προκειμένου να μην θιγεί η αξιοπιστία των εμβολιασμών. Στη Βρετανία, οι θάνατοι που ανακοινώνονται ζητείται να αναφέρουν τους θανάτους και από άλλες αιτίες. Στις ΗΠΑ, ο οργανισμός ελέγχου των λοιμώξεων, ο CDC, ζητά επανέλεγχο των θετικών δειγμάτων για κορωνοϊό, με σαφή ένδειξη το τεστ να διενεργείται σε λιγότερους από 28 κύκλους μόνο για τους εμβολιασμένους! Και στην Κύπρο αποφασίστηκε πως ΔΕΝ θα αναφέρεται πλέον αν είχε εμβολιαστεί κάποιος στην περίπτωση θανάτου του, καθώς αυτό προσβάλει τα... προσωπικά του δεδομένα.


 

 

Μηχανισμοί απόκρυψης κρουσμάτων και θανάτων στους εμβολιασμένους

 

Αν και είναι γνωστό, για όσους έχουν αναζητήσει και διαβάζει τα επίσημα στοιχεία τους τελευταίους μήνες, ότι το «εμβόλιο» κακώς λέγεται έτσι διότι δεν προστατεύει τον λήπτη του από το να κολλήσει ή να μεταδώσει τον ιό, το κυρίαρχο αφήγημα εξακολουθεί να στηρίζεται στη «μόνη λύση ενάντια στον κορωνοϊό, το εμβόλιο». Διάφοροι κύκλοι μάλιστα, από όλες τις ιδεολογικές κατευθύνσεις, υπερθεματίζουν και δημοσιεύουν τον δικό τους εμβολιασμό όχι ως πράξη αλληλεγγύης για το κοινωνικό σύνολο. Είναι προφανές πως αυτό το αφήγημα εκπορεύεται από κατευθυνόμενη αρθρογραφία (δηλαδή προπαγάνδα), και υιοθετείται από ανθρώπους που ελάχιστη επαφή έχουν με τα στοιχεία και τα επιστημονικά δεδομένα.

Έχοντας πια η κυρίαρχη προπαγάνδα ανά τον κόσμο εφησυχαστεί για το ότι οι υπέρμαχοι των εμβολίων δεν αναζητούν την αλήθεια, αποθρασύνονται στον ακραίο βαθμό, στην προσπάθειά τους να αποδείξουν του λόγου το αληθές: ότι δηλαδή ο εμβολιασμός θα μας σώσει και πρέπει ΟΛΟΙ να εμβολιαστούμε. Κι έτσι, οι προσπάθειές τους πλέον αποτελούν σκάνδαλο. Θα αναφερθώ σε τρία πρόσφατα παραδείγματα – όλα από το τελευταίο 10ήμερο του Μαΐου.

 

1. Στη Βρετανία, η ομάδα SAGE (Scientific Advisory Board for Emergencies, η επιστημονική επιτροπή που συμβουλεύει σχετικά με επείγουσες καταστάσεις, όπως τώρα με τον κορωνοϊό) συμβούλευσε τη βρετανική κυβέρνηση να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίον ανακοινώνει τους θανάτους από Covid 19. Σχετικό δημοσίευμα με τίτλο «Ο ισχύον ορισμός των θανάτων από Covid αλλοιώνει τα στοιχεία της επιτυχίας του εμβολίου» (Current definition of Covid deaths could distort vaccine success data, scientists warn) αναφέρει ότι, καθώς όλο και περισσότεροι βρετανοί λαμβάνουν το εμβόλιο, οι θάνατοι που ανακοινώνονται όσων έχουν διαγνωστεί θετικοί με τεστ θα πρέπει πια να αναφέρουν τους θανάτους από άλλες αιτίες. Μέχρι τώρα, οι θάνατοι από Covid 19 που ανακοινώνονταν περιλάμβαναν ΚΑΘΕ θάνατο, ανεξαρτήτου αιτίας, ασθενούς που είχε θετικό τεστ μέχρι και 28 μέρες πριν τον θάνατο! Αυτός ο ορισμός ήταν χρήσιμος πριν τον ευρύ εμβολιασμό, όπου οι θάνατοι στα νοσοκομεία με θετικό τεστ πιθανότατα οφείλονταν στον Covid 9. «Αν ο ορισμός αυτός παραμείνει ίδιος, αυτοί οι άνθρωποι θα μετρώνται ως “αποτυχία του εμβολίου”, ενώ το εμβόλιο αποτρέπει τον θάνατο από Covid και αυτοί πέθαναν από  κάτι άλλο. Υποθέτω πως ο ορισμός που ισχύει θα πρέπει να αναθεωρηθεί», δήλωσε ένα μέλος της επιτροπής.

 

Στην έκθεση της επιτροπής αναφέρεται: "Η SPI-MO ανησυχεί ότι, καθώς ο επιπολασμός της λοίμωξης αυξάνεται και εμβολιάζεται μεγάλο ποσοστό του ενήλικου πληθυσμού, ο τρέχων ορισμός του θανάτου (δηλαδή ο θάνατος εντός 28 ημερών από ένα θετικό τεστ COVID-19) θα γίνει όλο και πιο ανακριβής ως μέτρο του βάρος της επιδημίας για την υγεία. Θα στρεβλώσει επίσης τις εκτιμήσεις της αποτελεσματικότητας του εμβολίου".

Με απλά  λόγια, επειδή πρέπει να αποδειχτεί η αποτελεσματικότητα του εμβολίου, τώρα που έχουν αρχίσει οι θάνατοι από Covid και εμβολιασμένων, δεν θα πρέπει να αναφέρονται ως τέτοιοι. Άλλωστε, ο στόχος του εκφοβισμού μέσω των πολλών θανάτων (που εξυπηρετούσε ως μέχρι σήμερα ορισμός του θετικού τεστ εντός 28 ημερών) τώρα πρέπει να δώσει τη θέση του σε βελτιωμένη εικόνα για να αποδοθεί στο εμβόλιο.

 

Δείτε το δημοσίευμα εδώ: https://inews.co.uk/news/politics/28-day-definition-covid-deaths-could-distort-vaccine-success-data-warn-scientists-973655?fbclid=IwAR2a6Wem4RVMa5dUgopuSTJrgJD96qct-rRFJFvZM1dU7MbmTpp6DOZf74U


Και την έκθεση εδώ:

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/979625/S1180_SPI-M-O_Consensus_Statement.pdf

 

 

2. Στις ΗΠΑ, ο οργανισμός ελέγχου των λοιμώξεων, ο CDC, ζητά επανέλεγχο των θετικών δειγμάτων για κορωνοϊό, με σαφή ένδειξη το τεστ να διενεργείται σε λιγότερους από 28 κύκλους για τους εμβολιασμένους! Αυτός είναι ένας τρόπος για να προκύπτουν πολύ λιγότερα θετικά «κρούσματα» από τα τεστ.

Να αναφέρουμε εδώ πως, τα τεστ PCR που διενεργούνται για την ταυτοποίηση του ιού Sars-Cov-2 μέχρι στιγμής διενεργούνταν στους 35, 40, ακόμη και 45 κύκλους, γεγονός που σημαίνει ότι έδειχναν πολλά θετικά τα οποία ήταν ψευδή. Στοιχειωδώς, οι κύκλοι εξέτασης του δείγματος έπρεπε να είναι 30-35 και να συνεκτιμάται και η κλινική εικόνα (κάτι που επισήμανε και ο ΠΟΥ, αφότου όμως ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί!). Τώρα, οι οδηγίες λένε τα τεστ να γίνονται κάτω και από τους 30 κύκλους, με ανώτατο όριο τους 28, κάτι που σημαίνει ότι τα θετικά δείγματα θα ελαχιστοποιηθούν. Προσέξτε: μόνο για τους εμβολιασμένους! Ναι, σωστά διαβάσατε, η αλλαγή στους κύκλους αφορά μόνο τους εμβολιασμένους – αυτούς δηλαδή που θέλουν να αποδείξουν ότι δεν νοσούν πλέον. Για όλους τους άλλους, οι κύκλοι θα επαναλαμβάνονται όπως προηγουμένως.

Να μην ξεχάσουμε να επισημάνουμε ότι, εξαρχής το τεστ PCR δεν είναι κατάλληλο για διάγνωση της νόσου, όπως έχει επισημάνει ο δημιουργός του. Επίσης, οι «κύκλοι» ουσιαστικά είναι οι «μεγεθύνσεις» που γίνονται στο δείγμα, και χρησιμοποιούνται εργαστηριακά όταν θέλουν να δουν πολύ αναλυτικά όλα όσα περιέχει για να μπορούν να τα επεξεργαστούν.

 

Μπορείτε να δείτε περισσότερα γι’ αυτό σε ανάρτηση του Seragevo. https://www.sarajevomag.net/wp/2021/05/edo-oi-kales-ekptoseis/?fbclid=IwAR0rlTcL1XdWAWvg0LA9I79fKbYTyux19lf5_WMHDlM83l-2wQZZn1tS3vw

 

Το έγγραφο του CDC είναι εδώ: https://www.cdc.gov/vaccines/covid-19/downloads/Information-for-laboratories-COVID-vaccine-breakthrough-case-investigation.pdf

 

 

3. Τέλος, στην Κύπρο αποφασίστηκε πως ΔΕΝ θα αναφέρεται πλέον αν είχε εμβολιαστεί κάποιος στην περίπτωση θανάτου του, καθώς αυτό προσβάλει τα... προσωπικά του δεδομένα. Με τίτλο «Τέλος στις αναφορές σε εμβολιασμένους ή όχι που "έσβησαν" λόγω κορωνοϊού» το δημοσίευμα αναφέρει πως, από Δευτέρα 10 Μαΐου: «Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, πλέον δεν θα αναφέρεται στις ανακοινώσεις εάν οι θανόντες είχαν ή όχι ιστορικό εμβολιασμού αφού λόγω των προσωπικών δεδομένων, δεν μπορεί να δίνεται ολοκληρωμένη πληροφόρηση με λεπτομέρειες για τις ημερομηνίες εμβολιασμού, την ημερομηνία νόσησης, εισαγωγής στο νοσοκομείο, ή εάν τα άτομα αυτά είχαν νοσήσει πριν τον εμβολιασμό, ή πριν παρέλθει ο χρόνος που χρειαζόταν το ανοσοποιητικό τους σύστημα για να θωρακιστεί μετά τον εμβολιασμό. Αποτέλεσμα αυτής της περιορισμένης πληροφόρησης για το κάθε θύμα της πανδημίας προς το κοινό, είναι να δημιουργούνται αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και διστακτικότητα για το εμβολιαστικό πρόγραμμα».

 

Με απλά λόγια, δεν αποτελεί παραβίαση προσωπικών δεδομένων η αναφορά στο αν κάποιος (ζωντανός ή πεθαμένος) έχει κορωνοϊό, αλλά αν πεθάνει, μπορεί να αναφέρεται αν πέθανε από κορωνοϊό αλλά όχι αν είχε εμβολιαστεί.

 

Δείτε το δημοσίευμα εδώ: https://www.alphanews.live/cyprus/telos-stis-anafores-se-emboliasmenoys-i-ohi-poy-esbisan-logo-koronoioy?fbclid=IwAR1kw4Vg5wF9-OAbSxW3THAtVhDerYHvmazgjMNdkRrTHBsvgwXmYWrcYbc

 

 

Είναι προφανές ότι, οι παραπάνω ανακοινώσεις αποδεικνύουν το άγχος των αρχών να αποδείξουν την αξία του εμβολίου και να συνεχίσουν γοργά το εμβολιαστικό πρόγραμμα. Είναι επίσης προφανές ότι, για να το πετύχουν αυτό, επιλέγουν να αποκρύψουν στοιχεία, καθώς τα μέχρι τώρα δεδομένα αν ήταν ευρέως γνωστά θα ενίσχυαν τη διστακτικότητα για τον εμβολιασμό. Όταν όμως το λένε αυτό, ευθέως θίγουν την εμπιστοσύνη στο εμβολιαστικό πρόγραμμα. Που πρώτιστη σπουδή του θα έπρεπε να είναι η πλήρης και λεπτομερής καταγραφή των προβλημάτων των εμβολίων, προκειμένου να γίνουν πιο ασφαλή, όταν ολοκληρωθεί η έρευνα – διότι ακόμη είναι σε πειραματικό στάδιο, και γι’ αυτό και δεν μπορεί να καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, όπως θα θέλανε.

Τα στοιχεία που επιδιώκεται να θαφτούν όμως έχουν τον τρόπο τους να αποκαλύπτονται. Σε αυτό θα επανέλθω αργότερα.

 

 

 

Σχόλια
Προσθήκη νέου
Γράψτε σχόλιο
Όνομα:
Email:
 
Website:
Τίτλος:
 
Please input the anti-spam code that you can read in the image.

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
RSS